Josefine - En dröm skall bli till verklighet

Alla inlägg den 15 augusti 2007

Av Josefine - 15 augusti 2007 12:08

Jag kan inte åka till aNita och sitta där med din klass och prata om just dig Christoffer det gör ont i själen , bara att veta att du inte finns längre gör ont .... Vill bara att du ska komma tillbaka ... Kan förstå de? Jag hade till och med köpt en present till dig till din 19 års dag dagen innan du begick självmord....

Varför ? Det ställer jag oftast mig själv.... Jag kan inte , jag orkar inte prata om dig , för det gör ont :( Nästa vecka börjar vi skolan vet duu..... Jag kan inte förstå att du inte kommer finnas där , kan inte du bara komma tillbaka med ditt leende och glimten i ögat? , kan du inte de , snälla jag ber dig !

Jag ber dig , skulle göra vad som helst för att få tillbaka på jord igen ....

Du vet på fredag är det två månader sen du gick bort, jag orkar inte tänka längre , orkar inte vara vaken :( , jag brukar alltid sova gott om nätterna , aldrig vakna när mamma åker till jobbet . . eller går upp och ska göra sig i ordning , och sedan du gick bort har alltid vaknat vid fyra på morgonen. Men just idag , sa mamma jag ville väcka dig för du hade ro i kroppen och kunde verkligen sova .. Då tänkte jag , ojj .... Första gången sedan två månader... .. Men hur kommer det bli när vi börjar skolan?

Jag ber dig :(:( Kom tillbaka , det gör fruktansvärt ont i själen...

Saknar dig jätte mkt , vill inte förstå att du aldrig kommer gå i korridorerna eller prata med mig som du gjorde förut...., Hoppas att du har det bra där du är i himmelen .. - Carpe Diem Christoffer drexler som jag alltid sa till dig.

och kommer aldrig glömma när du går förbi mig i trapporna . när du sa- Josse? jag bara vad är det? Du bara nä det va inget. Nu undrar jag , vad var du ville ? =(





Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Josefine. Ystadstjej, älskar handboll, mode och shopping!
Tog studenten 2009, gick Handel & Administrationsprogrammet.
Jobbar extra på Indiska i Malmö.
Ni kommer även få höra mycket om mitt studentliv på Malmö Högskola där jag läser Arbetsvetenskap..

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards